Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix

© 2007-2013  Ing. Petre Cevei

Despre noi

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală din statiunea balneoclimaterică Băile Felix a fost înființat în octombrie 1988, la inițiativa autorităților locale, în colaborare cu Institutul Național de Medicină Fizică, Balneoclimatologie și Recuperare Medicală București.

În decursul anilor următori, structura spitalului a suferit mai multe modificări, cea mai importantă fiind in 1992 când, în structura unității a intrat sectia de copii a vechiului Sanatoriu de Copii, Băile 1 Mai.  

Din luna iulie 2000 unitatea a căpătat statut de spital clinic al Universitătii Oradea.

Spitalul desfășoară activități de asistență medicală, cercetare și educație în domeniul recuperării medicale și organizează anual manifestări științifice cu caracter regional sau național menite să promoveze atât specialitatea de recuperare medicală cât și factorii naturali de cură de care beneficiază stațiunea Băile Felix.

Spitalul nostru asigură servicii de reabilitare comprehensivă la diferite nivele (consultații de specialitate, internare, tratament ambulator), oferite de o echipă multidisciplinară, pentru a promova starea de sănătate, independență funcțională și calitate a vieții indivizilor cu disabilități.

Echipa multidisciplinară, condusă de medici specialiști de recuperare și medicină fizică, este formată din asistenți medicali și de balneo-fizioterapie, kinetoterapeuți, fiziokinetoterapeuți, terapeuți ocupaționali, psihologi, infirmiere, îngrijitoare, educatori, instructori de activitate.

Misiune, viziune și filozofie

Obiectivele activității noastre sunt prevenirea, diagnosticarea, tratarea și managementul reabilitării persoanelor cu afecțiuni invalidante și comorbidități.

Echipa de specialiști abordează holistic persoanele cu afecțiuni acute sau cronice (generatoare de incapacitate funcțională) și utilizează toate mijloacele terapeutice disponibile menite să reducă impactul afecțiunilor care presupun dizabilitate, limitare de activitate și restricție de participare pentru a facilita integrarea optimă a individului în mediul fizic și social.

Îngrijirile acordate pacienților se desfășoară la nivele diferite, incluzând atât spitalizare cât și servicii de recuperare în ambulatorul integrat al spitalului, în concordanță cu nevoile specifice ale fiecăruia.

Primum nil nocere. Salus aegroti suprema lex.

Pentru a ne contacta:

 

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală

Telefon: 0259-318108, 318109

              0730301010, 0359-800635, 800636

Fax:       0259-318135

E-mail: spitalfelix@rdsor.ro, spital_felix@yahoo.com

MANAGER — Conf.Univ. dr. Nicoleta-Ramona SUCIU

PAGINI SUPLIMENTARE