Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix

Ministerul Sănătății

http://www.ms.gov.ro

Ministerul Sănătății aplică strategia și politica Guvernului în domeniul asigurării sănătății populației și răspunde de realizarea reformei în sectorul sanitar. Ministerul Sănătății organizează, coordonează, îndrumă activitățile pentru asigurarea sănătății populației și acționează pentru prevenirea și combaterea practicilor care dăunează sănătății.

Legături utile

Adresele site-urilor de mai jos sunt utile pentru informatiile oferite relativ la legăturile de orice natură prin care spitalul nostru interacționează cu instituțiile aferente site-urilor respective.

Făcând un click pe adresa notată sub numele fiecărei instituții, automat accesați pagina principală a site-ului.

Pentru a reveni la site-ul spitalului folositi comanda BACK sau sageata             programului de navigare (browser-ului) folosit de Dvs.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate

http://www.cnas.ro

 

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) este institutie publica, autonoma, de interes national, cu personalitate juridica, al carei principal obiect de activitate il reprezinta asigurarea functionarii unitare si coordonate a sistemului asigurarilor sociale de sanatate din Romania.

Primum nil nocere. Salus aegroti suprema lex.

© 2007-2013  Ing. Petre Cevei

Pentru a ne contacta:

 

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală

Telefon: 0259-318108, 318109

              0730301010, 0359-800635, 800636

Fax:       0259-318135

E-mail: spitalfelix@rdsor.ro, spital_felix@yahoo.com

Direcția de Sănătate Publică Bihor

http://www.dspbihor.gov.ro

Directiile de sanatate publica judetene si a municipiului Bucuresti sunt servicii publice deconcentrate, cu personalitate juridica, subordonate Ministerului Sanatatii, reprezentand autoritatea de sanatate publica la nivel local, care realizeaza politicile si programele nationale de sanatate, elaboreaza programe locale, organizeaza structurile sanitare, evidentele statistice pe probleme de sanatate, precum si de planificare si derulare a investitiilor finantate de la bugetul de stat pentru sectorul de sanatate.

 

 

Casa de Asigurări de Sănătate Bihor

http://casbh.rdsor.ro

Asigurările de sănătate reprezintă principalul sistem de finanțare si ocrotire a sănătății populației în România.

În baza contribuției pe care o plătesc, toți asigurații au dreptul la servicii medicale curative, atunci când sunt bolnavi, dar si la servicii medicale preventive, care să le protejeze sănătatea, să prevină îmbolnăvirile, să depisteze din timp cauzele posibile ale îmbolnăvirilor.

În scopul prevenirii îmbolnăvirilor si al păstrării sănătății, asigurații au dreptul să fie informați permanent asupra mijloacelor de păstrare a sănătății, de reducere si de evitare a cauzelor de îmbolnăvire.

PAGINI SUPLIMENTARE